BANER PRISTUPNICA 1920

Pomozite održavanje Prvog letnjeg kampa za osobe lečene od raka

Pomozite održavanje Prvog letnjeg kampa za osobe lečene od raka

Pozivamo Vas da svojom ličnom donacijom podržite kampanju za prikupljanje sredstava na platformi Donacije.rs za PRVI LETNJI KAMP ZA OSOBE LEČENE OD RAKA koji će se održati u Bačkom Monoštoru od 5-8 septembra, u kampu Crvenog krsta u organizaciji somborskog Društva za borbu protiv raka. Na Kampu ćemo biti domaćini za 50 osoba lečenih od raka iz cele Srbije, članove Nacionalne asocijacije lečenih od raka.

Cilj kampa je da osobe lečene od raka osnažimo, pomognemo i edukujemo da lakše i kvalitetnije žive sa bolesti. Jedan od načina je i da borave u prirodi, rekreiraju po svojim mogućnostima ( šetnja,pecanje, kupanje, joga) , a uz podršku stručnih lica. Kajakaški klub iz Bezdana i Dragon klub "Motion" iz Beograda će doveslati do Bačkog Monoštora Zmajev čamac i time omogućiti ženama lečenim od raka dojke borbu protiv limfedema ruke (to je u svetu priznata metoda za smanjenje otoka ruke nakon operacije raka dojke).

Kampanja prikupljanja sredstava je u završnici, sakupili smo više od 80% sredstava, što znači da će kamp biti sigurno održan. Da bi imali potpuno ostvarenje kampanje nedostaje nam još 82.000 dinara koje treba da sakupimo u sledećih 9 dana-danas je 8.7.19. (do sada smo sakupili 489.586 dinara od potrebnih 572.000 dinara).

Mnogo će nam značiti Vaše ime medju donatorima. Minimalni iznos donacije je 500 dinara i može se uplatiti direkno na https://www.donacije.rs/projekat/letnji-kamp-sombor/ ili na račun našeg udruženja Društvo za borbu protiv raka Sombor 325-9500600018784-55.

Unapred se zahvaljujemo na podršci da realizujemo kamp, a da kroz njega u još lepšem svetlu predstavimo naše udruženje, naše sugradjane, i naš grad.

KONTAKT INFO

Društvo za borbu protiv raka

Adresa:
Čonopljanski put 15d, Sombor

Prostorije udruženja

CENTAR ZDRAVKA
Staparski put C 11
Radno vreme: svakog radnog dana 17-19 sati

Telefon: 025 44 00 44 tokom celog dana

Email: info@sombor-cancer.org.rs

ORGANI DRUŠTVA

Predsednica:
prim dr Đerđi Šarić
Zamenica:
Vanja Vukša, dipl. bibliotekar informatičar
Sekretarka:
Mara Dobrić, farmaceut.
Upravni odbor:
Đerđi Šarić, Slavica Periškić, Biljana Benić, Mara Dobrić, Vanja Vukša
Nadzorni odbor:
Milica Marinković, Đuka Rakinić, Svetislava Eremić